Svět se zbláznil

Taky máte občas pocit, že vyvstanou různé okolnosti, situace a jedinci a člověk si najednou řekne: „WTF?!“. Já si například poslední dobou často říkám: „Lidi se opravdu zbláznili!“ 🙂 Přijde mi, že se všude kolem množí magoři, kteří se jaksi zaběhli z odpolední vycházky Bohnické léčebny.

Řemeslníci, které jsme za nemalé peníze najali na rozsáhlou rekonstrukci si tak nějak dělají, co chtějí. Některé kamarádky se jakoby s příchodem jara náhle vybarvují.  Na chlapy už to taky leze. Ozval se mi třeba asi po 20 letech z ničeho nic spolužák ze ZŠ (tenkrát se jevil docela normálně a dokonce patřil mezi třídní hezouny), že jsem vždy byla sexy baba (ve 13 letech?), po které toužil (ve 13 letech?) a kterou nikdy nemohl mít (ve 13 letech?) a zda už mám prcka?! Nevím, zda odpovědí, že prcka nemám, chtěl navázat na „staré dobré“, ale já se celkem lekla. 😀 Na druhou stranu ať chtěl, co chtěl, aspoň jednal na rovinu.

Moje mamka stále hledá smysl života v potencionálních vnoučatech a svou snahu nyní zintenzivnila natolik, že mám chvílemi pocit, že jsem jí jejich absencí v podstatě zničila kvalitu života. 🙂 Dvě mé známé se hádají kvůli termínu svatby (jo, přesně jak v tom filmu Válka nevěst). Jednomu mému kamarádovi zasejc hráblo a jeho řešením je vždy opakovaný výmaz z FB (och, jaký to mocný nástroj;). A můj rodný Jižňák chtějí jeho zastupitelé odtrhnout od Prahy (to jako budu původem vesničan)?! 🙂 Svět se prostě dočista zbláznil!

„Bláznovství obchází kolem světa jako slunce. Není místa, kde by nesvítilo.“ – William Shakespeare

PS1: Když se psalo, že rok Opice bude bláznivý, asi jsme vůbec netušili, jako moc.

PS2: Ve čtvrtek jsme měli třídní sraz ze základky, na kterej jsem nešla. 🙂

PS3: Jdu si raději pustit Jirku Schelingera. 😀

zdroj: YouTube

No Comments Yet

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Nejvíce zobrazované příspěvky