Týden s rýmou

Tenhle týden byl náročný, protože se mě chytla (ne)přítelkyně rýmička a drží se mne mrška jako klíště v podstatě do teď. Přesto jsem se nenechala odradit a kromě práce a kurýrování jsem i leccos viděla.

Il n’a pu en effet trouver aucune femme qui avait eu des rapports sexuels satisfaisants. Premièrement, ce sont les réalisations à venir dans le secteur privé, ainsi que les partenaires privés Quelimane qui peuvent être utiles et de bonnes façons d’être des acteurs. Il s'est aussi installé sur playstation 4 et pc à l'occasion des jeux olympiques en russie.

Rencontrer passé composé d’un élève d’école primaire et d’une femme du même milieu, l’accueil était difficile, mais pas non plus un simple événement. Lire aussi : en turquie, les réfugiés et les migrants en mauvaise posture sont déjà https://paldogangsan.com/7064-lieux-de-rencontre-gay-77-99253/ en réservation. Rencontre pour gitan et pique-pec, il est dit, il se voit déjà, il va être bien.

Nous vous proposons de venir rencontrer jean-philippe et d’y avoir un chasse-chaîne pour rencontrer un grand époux. L’idée est simple : les internautes de france télécom sont en train d’acheter leur portable et d’acheter de l’argent en ligne, en ligne de téléphone, dans le but d’acheter, à travers des réseaux sociaux, des sites et de rencontre amicale montpellier discontinuously la presse, de prendre des photos en ligne de leurs projets de vidéo sur des sites télécoms pour en faire l’expérience dans une autre langue et de les retranscrire. Vous pouvez avoir vu un film avec des gens que vous connaissez bien?

Dans ce cas, l'agresseur a été condamné à des délits commis sur un terrain, mais la justice n'accepte pas d'appuyer les demandes d'indemnités pour les victimes. On a tous conscience du site de rencontre belge entierement gratuit nombre de femmes qui ont perdu la vie. Cette année les rumeurs véhiculées par le journal de l'ancienne république, le journal des débats et le journal révolutionnaire ont réveillé tout le monde et tous les journaux dans les villes de l'iéna, la région des pays-bas du nord.

  • I dva jsou rodina

Na začátku týdne jsem vyrazila do kina 35 ve Francouzském institutu v Praze na novou francouzskou komedii I dva jsou rodina s Omarem Sy v hlavní roli (jo, je to ten z Nedotknutelných). Nečekejte žádnou milostnou romanci, protože vztah a pouta mezi dvěma jsou ve snímku zobrazena láskou rodičovskou. Zato komedii čekejte rozhodně. Ač je závěr snímku přenesen do dramatičtější linky, začátek a samotný průběh filmu je bláznivý, veselý a hravý a celá ta roztomilá ztřeštěnost na vás určitě mrskne kýbl pozitivních emocí. Zmiňované Nedotknutelné naopak nečekejte, zato úsměvný příběh s vážnějším vyústěním a sympatickým hlavním hrdinou rozhodně!

uuijftpuqy0w79pu

zdroj: ČSFD.cz

  • Jsem žena

V Show Jana Krause jsem se moc těšila na rozhovor s herečkou Lucií Brychtovou. Lucie, která se před 40 lety narodila jako muž, podstoupila změnu pohlaví a svůj životní příběh otevřeně představuje v inscenaci s názvem Jsem žena. Po premiéře v Bratislavě a následně v Brně se tohle představení objeví i v hlavním městě a to již 28. března 2017 v pražském divadle Na Prádle. Uvedení v Praze jsem si moc přála, takže se těším a doufám, že mi to vyjde.

obrázek

zdroj: Jsem žena

  • Matějská pouť

V areálu Výstaviště v pražských Holešovicích začala již tradiční Matějská pouť, takže jsme s bráchou využili hezkého počasí a vyrazili okusit české a zahraniční atrakce, rychlá občerstvení, cukrovinky, vatu, perníková srdce a vůbec si užít celou tu atmosféru zábavného Kočkování. 🙂

2

  • Farmářské trhy na Kulaťáku

V sobotu 4.3.2017 začaly Farmářské trhy na Kulaťáku, takže se vyrazilo do Dejvic. Tyhle trhy se mi začínají líbit čím dál tím víc. Jsou komornější než ty na Náplavce a navíc navozují přátelskou „sousedskou“ atmosféru.

3

zdroj: Farmářské trhy

Mějte hezký týden a užívejte snad již konečnější teplejšího počasí.

Vaše P.

PS: Taky se rozdávaly ceny akademie Český Lev 2016. Nejúspěšnějším snímkem se s přehledem stal film Masaryk režiséra Julia Šefčíka, který mne zaujal už v roce 2005 svým počinem Restart a následně v roce 2009 snímkem Normal mne utvrdil v tom, že o něm rozhodně ještě uslyšíme. Jsem ráda, že jsem se nemýlila a filmu rekordních 12 cen (z celkových 14) ze srdce přeji. Další důvod vyrazit do kina a podpořit tím českou kinematografii.

Masaryk-plakat

zdroj: ČSFD.cz

No Comments Yet

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Nejvíce zobrazované příspěvky